Språkvask | Priser

Er du på utkikk etter språkvask? Priser for denne tjenesten kan variere en del. Det er flere forskjellige faktorer som kan bidra til å påvirke prisen, som for eksempel antall ord.

Det som er sikkert, er at språkvask i de fleste tilfeller er en god investering. For en relativt billig penge kan du sørge for at kvaliteten på en tekst blir hevet mange hakk. Finn ut hva konkret som bestemmer språkvaskpriser!

Definisjon av språkvask

Språkvask – en definisjon

Før vi ser nærmere på språkvask og priser for dette, er det greit å forklare hva tjenesten faktisk innebærer. Språkvask kan være helt enkel korrektur av en tekst, eller mer dyptgående og tidkrevende.

Det er blant annet vanlig at en språkvask innebærer at skrivefeil og andre språklige feil rettes på. Grammatikkfeil er også noe som blir rettet, og det samme gjelder dårlige formuleringer eller feil bruk av tegn.

Hva er målet med språkvask? Som regel handler det om å øke den språklige kvaliteten til et stykke tekst. Det er ikke til å legge skjul på at tunge setninger, skrivefeil og grammatikkfeil kan ødelegge leserens opplevelse.

Språkvask priser

Hva påvirker språkvask priser?

Det er mange ulike ting som kan bidra til å påvirke priser på språkvask. En kort tekst med høy kvalitet vil for eksempel ofte være billigere å fikse på enn en lang tekst med mange skrivefeil.

Det er også viktig å huske på at valg av byrå vil ha direkte innvirkning på prisen. Det er viktig å gå for et byrå som har god språklig kompetanse uten at prisene blir for stive.

Lengde på tekst

Det som påvirker språkvask og priser på dette aller mest, er lengden på teksten. Tekstlengde kan variere mye, og mange byrå vil ta betalt for antall ord.

Jo lengre teksten som skal få språkvask er, desto dyrere kan man regne med at tjenesten vil bli. Det kan likevel hende at du får litt rabatt dersom det er snakk om en veldig lang tekst – som en bok eller en masteroppgave.

Tekstens kvalitet

Språkvask kan være en tidkrevende jobb. Hvis du leverer inn en tekst som har veldig mange skrivefeil eller andre språkfeil, kan jobben ta lengre tid.

Har teksten din derimot god kvalitet i utgangspunktet, tar det kanskje ikke så lang tid å gå gjennom den. Altså – lav tekstkvalitet kan noen ganger føre til at språkvask blir dyrere. Priser kan imidlertid også kun baseres på antall ord, uten at kvaliteten har noe å si.

Engelsk og norsk språkvask

Språk | Engelsk, norsk eller andre språk

Språkvask og priser for dette kan også påvirkes av språk. Har du for eksempel en tekst på svensk, tysk eller andre språk? Da kan det være vanskeligere å finne noen som kan ta oppdraget. Dette vil ofte føre til økte priser, avhengig av tilbud og etterspørsel.

Det er ofte billigere å få språkvask på engelsk eller norsk. Språkvaskpriser kan likevel variere en del fra byrå til byrå, selv om det er snakk om norsk.

Språkvask av bachelor og master

Språkvask av PhD, bachelor og master | Priser

Korrektur av masteroppgave, PhD eller bacheloroppgaver er en populær tjeneste. Har du arbeidet med en akademisk oppgave i lengre tid, har du sikkert lagt mye arbeid i den. Da er det synd om skrivefeil eller annet slurv skal ødelegge sensorens helhetsinntrykk.

Priser for språkvask av akademiske oppgaver kan variere fra byrå til byrå. Andre faktorer som lengde og vanskelighetsgrad kan også spille inn. 

Dersom du er ute etter eksakt pris, er det best å kontakte byrået direkte. Da kan du få et uforpliktende pristilbud på tjenesten. Da kan du enkelt finne ut om språkvask er noe du ønsker å investere i eller ikke.

Vi mener at språkvask er en billig investering sett i forhold til gevinsten du kan oppnå. Med en bedre karakter på den akademiske oppgaven, kan nye dører åpnes senere i livet.

Kontakt oss for priser på språkvask

Kontakt oss for priser på språkvask

Priser for språkvask kan variere en hel del, da mange faktorer avgjør kostnadene. Vi kan nevne både vanskelighetsgrad, lengde, kvalitet og språk.

Hvis du har en kort eller lang tekst du ønsker språkvask av, er dette noe vi kan hjelpe deg med. Våre korrekturlesere brenner for gode tekster og språk, og kan løfte teksten din til nye høyder. Kontakt oss i dag, og få et pristilbud – gratis og uten forpliktelser.