Skrive masteroppgave for bedrift

Visste du at det er mulig å skrive masteroppgave for bedrift? Med det mener vi at du kan ta utgangspunkt i en problemstilling som er typisk for den aktuelle bedriften, og bruke det som utgangspunkt for oppgaven du skal skrive.

Det er faktisk noe du kan gjøre både når du skal skrive bacheloroppgave og masteroppgave. Dette er oppgaver du med høy sannsynlighet må gjennom dersom du studerer på en utdanningsinstitusjon for høyere utdanning. Bachelor- og masteroppgaver gir henholdsvis en bachelor- og mastergrad i faget.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på det å skrive masteroppgave for bedrift. Hvem kan du egentlig skrive masteroppgave for, og kan den aktuelle bedriften hjelpe deg på noen som helst måte? Hvis dette er noe du vurderer å gjøre selv, så bør du lese denne artikkelen.

Har du tenkt på at det er mulig å skrive både bachelor og master for samme bedrift, hvis du tenker litt langsiktig? Det er nemlig mange interessante problemstillinger innad i en bedrift, så det er mer enn nok stoff å ta av når du skal skrive disse oppgavene.     

Håndtrykk

Skriv masteroppgave for oss

Hvis du har lyst til å skrive masteroppgave for en bedrift, så er det bare å spørre. Det verste som kan skje, er at de svarer nei. Men hvis du har lyst til å skrive masteroppgave for Din Gruppen AS, så trenger du ikke å bekymre deg for det. Vi vil nemlig gjerne at du skal skrive masteroppgave for oss!

Hvis dette er noe du har lyst til, så foreslår vi at du tar en titt på nettsiden vår. På den måten kan du danne deg et bilde på hvilken bedrift Din Gruppen AS er og finne ut hva vi står for. På nettsiden vil du også bli presentert for flere av våre merkevarer, slik at du kan gjøre deg opp noen tanker om tema.

Når du har gjort det, så er det bare å sende oss en e-post, og så kan vi ta det derfra sammen. Vi gleder oss til å høre mer om deg og prosjektet ditt!

En mann som jobber på PC

Slik hjelper vi deg gjennom oppgaven

Dersom du har et ønske om å skrive masteroppgave for oss, så står du naturligvis ikke alene i prosessen. Vi i Din Gruppen AS vil prøve å hjelpe deg så godt vi bare kan!

Din Gruppen AS er en bedrift som består av flere spennende merkevarer, så her er det godt grunnlag for mange interessante problemstillinger til oppgaven din.

De fleste masterstudenter får utdelt en veileder på skolen. Din Gruppen AS vil spille en lignende rolle for deg i denne prosessen. Dersom det er noen spørsmål som veilederen din ikke kan svare på, så er det bare å spørre oss.

Vi vil også hjelpe deg med flere aspekter av selve oppgaven, men det skal vi se nærmere på i neste avsnitt.

Tre skribenter

Motta rabattert språkvask

Som nevnt så du ikke alene hvis du skriver masteroppgave i samarbeid med Din Gruppen AS. Som nevnt har vi mange spennende merkevarer i denne bedriften, og det inkluderer blant annet språkvask og transkribering.

Hvis masteroppgaven din inneholder intervju og lignende, så har du kanskje tatt det opp på tape. Da kan det være aktuelt å transkribere de aktuelle lydfilene. Dette er noe du kan få 50 % rabatt på, dersom du skriver masteroppgaven din i samarbeid med oss.

Når forarbeidet er ferdig, så er det lurt å begynne å skrive tidlig, slik at du har muligheten til å legge den fra deg litt før du er nødt til å begynne på den siste finpussen. Eller så kan en av våre tekstforfattere i Din Språkvask gjennomføre språkvasken for deg – også her vil du naturligvis få 50 % rabatt.

Som nevnt, så kommer du ikke til å føle at du står alene hvis du velger å skrive masteroppgaven din i samarbeid med oss i Din Gruppen AS!