Korrektur av masteroppgave

Har du skrevet en masteroppgave og trenger hjelp til å gå igjennom den? En gjennomgang av en masteroppgave er svært viktig for å få den til å se så bra ut som mulig. 

Innholdet i en masteroppgave er svært viktig, men likeså er det at den ikke inneholder skrivefeil, grammatiske feil og rare strukturer på setningene.

Hva er korrektur?

Korrektur er svært viktig før innlevering av masteroppgave. Ved bruk av korrektur vil du blant annet luke ut alle skrivefeilene som er i oppgaven. 

Når man har utført en korrektur vil man få et mye bedre resultat slik at leseren/sensor får en bedre flyt i hva man leser uten forstyrrende skrivefeil. Det kan også være lurt å få noen andre til å gå igjennom teksten for deg slik at du kan få noen andre øyner til å se på det og kunne komme med innspill.

Akademisk språkvask

Akademisk språkvask er et bedre alternativ enn korrektur. Korrektur hjelper deg med skrivefeil og andre småting, men en språkvask vil kunne hjelpe deg med så mye mer.

Vil du oppnå så godt resultat som mulig, er det språkvask du burde vurdere. Du kan selvfølgelig utføre dette selv, men man kan se seg blind på egen feil innimellom, spesielt ved en så stor oppgave som en masteroppgave.

Ved språkvask av din masteroppgave vil man også se på oppbyggingen av setninger og se om det er noe som eventuelt kan forandres for å få en bedre flyt. Noen setninger kan tross alt gi mening for deg, men for andre kan den gi lite mening.

Språkvask er derfor anbefalt for alle som skal levere en masteroppgave. Språkvask gjør at masteroppgaven får det endelige resultatet det fortjener. Det blir enkelt å lese og flyter mye bedre for den som leser den.

Få en ordentlig gjennomgang av masteroppgaven slik at masteroppgaven får det løftet den fortjener. Det er tross alt viktig å få et så godt resultat som mulig når man har jobbet i flere år med den.

Hjelp til å skrive masteroppgave

Det er sikker noen som kan hjelpe deg med å skrive masteroppgaven i familien eller blant venner. Vi vil ikke anbefale deg å finne noen på nett til å utføre en så viktig oppgave for deg. Skriver du det selv, vil du være helt sikker på innholdet i den og være trygg på hva som blir presentert.

Etter du har skrevet den kan man selvfølgelig få noen til å se igjennom den, faktasjekke den og passe på at det er riktige og pålitelige kilder som er brukt. Når det er gjort, anbefales det å ta en korrektur av masteroppgaven og eventuelt en språkvask.

Pris på korrekturlesing av masteroppgave

Pris er ikke alt som teller når det kommer til korrekturlesing av en masteroppgave. Mange studenter har gjerne ikke så mye penger å rutte med, men man burde ikke bortprioritere korrekturlesing eller språkvask av den grunn. 

Karakteren du oppnår på masteroppgaven din har veldig mye å si, og det kan føre til at du får den jobben man ønsker eller at man dessverre ikke når opp om man får et dårlig resultat. Du ønsker selvfølgelig et godt resultat slik at man kan oppnå sine drømmer.

Priser på korrekturlesing kan variere mye og er ofte basert på antall ord. Hva som skal korrekturleses kan også spille inn på prisen.

Kontakt oss

Om du ønsker et tilbud på korrekturlesing av din masteroppgave, kan du sende oss en-post. Du vil få svar innen neste virkedag med et tilbud. Vi hører gjerne fra deg.

GDPR er svært viktig for oss, og vi kan forsikre deg om at all data vil bli slettet etter endt oppdrag. Under oppdraget vil vi opprette en kopi av dokumentet ditt som skal korrekturleses i tilfelle noe uforutsett skulle skje. Dermed er vi alltid sikker på at vi har en kopi av oppgaven din.