Korrektur av bacheloroppgave

Bacheloroppgaven er noe man jobber hardt og lenge med, og det er viktig at den ser så bra ut som overhode mulig. Korrekturlesning kan derfor være svært lurt å utføre.

Visste du at repeterende skrivefeil og dårlig formulerte setninger faktisk kan ha noe å si for karakteren du får? Om man utelukker slike småting fra Bacheloroppgaven så er det kanskje nok til å heve karakteren din.

Korrekturlesing norsk

Du tenker vel: «Hvorfor skal jeg betale for å få korrekturlest Bacheloroppgaven min? Jeg kan jo gjøre det selv i Word.». Ja det er helt riktig, men Word klarer ikke å finne alle feilene.

Derfor kan det være svært lurt å få noen profesjonelle til å korrekturlese Bacheloroppgaven din. På denne måten vil du være sikker på at det blir gjort en god jobb med oppgaven din. Du slipper også å bruke flere timer på å gjøre det selv.

Det er enkelt å se seg blind på egne feil, så å få noen andre til å se over den kan være svært nyttig. Det koster sikkert litt penger, men det er vel verdt det. Her snakker vi tross alt om karakteren på en Bacheloroppgave som henger ved deg livet ut.

Korrektur og språkvask

Korrektur og språkvask kan være lett å blande sammen, for det er tross alt flere av de samme tingene som blir gjort ved begge alternativene. 

Man kan si at korrektur er det enkle alternativet hvor man ser etter skrivefeil og andre småting i teksten. Skal man gå mer i dybden på teksten, er språkvask alternativet man skal velge.

Ved språkvask så går man som sagt mer i dybden. Man vil da også se på setningenes oppbygging og om det klinger godt. Språkvask hjelper til med å få en mer sammenhengende og flytende tekst som er enkel å lese.

Akademisk språkvask

Akademisk språkvask er en svært viktig del av selve oppgaven. Som nevnt i begynnelsen så kan karakteren påvirkes av både skrivefeil og dårlig formulerte setninger. Det kan også være å endre på enkelte ord som passer bedre, eller å endre hele strukturen på setningen.

Ønsker du et så godt resultat og karakter som mulig, er korrektur og språkvask tingen som kan sette prikken over i-en. Jo bedre karakter man oppnår, jo større sjanse er det for at du får den jobber du ønsker eller kommer inn på det studiet du ønsker for å for eksempel ta en masterutdanning.

Korrektur pris

Priser på korrektur kan variere veldig mye, men for å oppnå et bra resultat og kanskje en bedre karakter, er det vel brukte penger. Prisene er ofte basert på antall ord, og hva som skal korrekturleses.

Ønsker du et tilbud på korrekturlesing av din Bacheloroppgave, er det bare til å sende et uforpliktende tilbud til det firmaet – eller flere – du måtte ønske å forhøre deg hos.

Kontakt oss

Vi i Din Språkvask kan vi tilby deg korrektur og språkvask av din Bacheloroppgave. Send oss en e-post med forespørsel, og du vil motta et tilbud fra oss innen neste virkedag.

Din språkvask har godt kvalifiserte korrekturlesere og språkvaskere, og vi garanterer deg et godt resultat som du vil bli fornøyd med. Vi gleder oss til å motta din forespørsel!