Korrektur på nett

Korrektur på nett er blitt mer og mer populært de siste årene. Korrektur av tekster kan være tidkrevende, og derfor kan det være veldig greit å få korrektur på nett i stedet for. 

Ønsker du korrektur på nett, er det lurt å undersøke hvem som tilbyr korrektur på nett, hvilken erfaring de har, pris og kvalitet. I denne artikkelen skal vi forklare litt mer om hva korrektur på nett er.

Korrektur – pris, kvalitet, erfaring og deadline

Korrektur kan være svært tidkrevende avhengig av lengden på teksten som skal korrekturleses. Har du ikke mulighet eller tid til å korrekturlese selv, finnes det alternativer på nett. Korrektur av tekst på nett er derfor et svært godt alternativ som får deg ut av tidsklemmen.

På nett kan man finne mange forskjellige aktører som tilbyr korrekturlesing. Når man skal finne et firma som tilbyr korrekturlesing på nett, er det også viktig å tenke på andre faktorer enn bare pris. 

Pris, erfaring, kvalitet og ikke minst frist for deadline er noe som man må tenke over. Sjekk at firmaet du velger til korrekturlesing har gode skussmål fra tidligere. Er du usikker på hvilken kvalitet det utvalgte firmaet kan tilby, kan det være greit å be om en prøve-tekst.

Erfaring

Erfaring med korrekturlesing er absolutte en stor fordel. Man evner da å se feil og rette opp i dem slik at resultatet blir plettfritt. Noen mener at å korrekturlese i Word holder – noe det kan i enkelte tilfeller – men det anbefales å få en skikkelig manuell gjennomgang av teksten, slik at man er sikker på et godt resultat.

Pris

Pris av korrekturlesing på nett vil variere fra firma til firma. Det er ikke alltid best å velge dem som har billigst pris, men man må også ta de andre faktorene inn i bildet som f.eks. kvalitet og deadline.

Prisen bestemmes av flere faktorer som for eksempel lengde på tekst, vanskelighet og språk for å nevne noen. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å få et uforpliktende tilbud.

Deadline

Deadline på korrektur kan være svært viktig for deg når du skal få noen til å utføre en korrektur av din tekst. Har du en viktig oppgave som skal innleveres, eller en presentasjon som må være ferie i tide, er det lurt å sikre seg at firmaet du har valgt kan levere innen gitt deadline.

Hvem tilbyr korrektur på nett?

Søker man etter korrektur på nett, vil man mest sannsynlig finne flere tilbydere å velge mellom. Som nevnt tidligere, er det flere faktorer du må ta stilling til før du velger hvem du vil benytte deg av tjenestene til.

Firmaer som tilbyr korrektur på nett er som oftest profesjonelle aktører i markedet, og benytter seg av ansatte med lang og bred erfaring med korrektur, språkvask, tekstforfatting mm. Lar du et slikt firma ta seg av korrekturlesingen for deg, vil du motta et godt resultat som gjør deg fornøyd.

Er det forskjell mellom korrektur og språkvask?

Ja det er faktisk forskjell mellom dem, men det er flere som tror at det er akkurat det samme

Korrektur

Ønsker du korrektur av en tekst eller lignende, er det greit å vite at det i hovedsak vil bli fokusert på å rette opp i skrivefeil i teksten din. Dette er egentlig det eneste som vil bli gjort, og om du ønsker en mer omfattende gjennomgang av teksten, må man da velge språkvask.

Språkvask

Språkvask er mer omfattende enn korrektur, og fokuserer på selve disposisjonen i teksten. Det vil si at man ser på oppbyggingen av setningene og på ordbruket. Ved språkvask kan det bli gjort større eller mindre endringer i teksten slik at den ser bedre ut og gir en bedre flyt.

Trenger du hjelp?

Vi i Din Språkvask hjelper deg gjerne med teksten din. Vi har lang erfaring med språkvask og korrekturlesing, og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med resultatet.

Om du ønsker hjelp med korrektur eller språkvask av sin tekst, hjelper vi deg gjerne. Send oss en uforpliktende forespørsel på e-post, så vil vi ta kontakt med deg så fort som mulig. Hører fra deg!